Klaus Iohannis, după tragedia din vestul ţării: Sunt profund marcat de evenimente. Autorităţile să ia toate măsurile pentru a gestiona eficient criza

„Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc în cursul acestei zile în vestul ţării, unde, în urma unor furtuni puternice, mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, alte zeci au fost rănite şi s-au înregistrat daune materiale semnificative. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi multă sănătate tuturor celor care au fost răniţi în aceste tragice circumstanţe“, se arată în mesajul preşedintelui. 

„Autorităţile au obligaţia să ia toate măsurile necesare pentru a gestiona cât mai eficient această situaţie de criză.”, cere Klaus Iohannis.

O furtună cu aspect de tornadă a răscolit Timişoara duminică la orele prânzului. Totul a început cu un vânt extrem de puternic, care chiar a smuls copaci din rădăcini. La final, furtuna a culminat cu o ploaie, iar în multe cartiere nu mai funcţionează curentul electric. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa în Timiş şi Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *