Kovesi despre controlul IJ: Am avut senzația că s-a venit cu o anumită temă

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a afirmat vineri, la CSM, referindu-se la controlul Inspecției Judiciare, că a avut “senzația” că s-a venit cu “anumite teme” care trebuiau verificate.

49509fc7-759a-4643-89a8-e5ad54d0d562

Întrebată dacă, pe parcursul derulării controlului IJ, a avut senzația că acesta este lipsit de obiectivitate, având, pe lângă scopul declarat, și un scop “ascuns”, șefa DNA a spus: “Da, am avut această senzație, s-a venit cu teme care trebuiau verificate sau infirmate, s-a venit cu anumite zvonuri despre care au citit în presă și care trebuiau confirmate într-un fel sau altul și, da, s-a venit cu o anumită temă pentru identificarea unor dosare, a unor soluții sau a anumitor acte din dosare”.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, își prezintă vineri, în cadrul Secției pentru procurori a CSM, punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecția Judiciară după controlul efectuat la DNA.

AGERPRES/(AS — autor: Anamaria Toma, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa Agerpres | Justitie
https://www.agerpres.ro/justitie/2017/10/13/kovesi-despre-controlul-ij-am-avut-senzatia-ca-s-a-venit-cu-o-anumita-tema-11-38-46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *