LG Q7 e un telefon ieftin pentru adevărații fani ai muzicii

Spre deosebire de majoritatea producătorilor de mobile, LG a pus accent pe partea de calitate audio în ultimii ani, iar noua serie de aparate LG Q7 continuă acest trend.

În cazul în care bugetul nu-ți permite să te orientezi către un smartphone LG din seriile G sau V, sud coreenii au dezvăluit de curând un trio de gadgeturi atractive cu o configurație mainstream și abilități deosebite pe partea de redare audio. Acestea reprezintă un upgrade important adus smartphone-ului LG Q6 anunțat în luna august a anului trecut.

Trei telefoane fac parte din noua serie LG Q7 și toate se laudă cu Hi-Fi audio pe lista de specificații și DTS:X 3D Surround Sound. Aceasta din urmă este o tehnologie capabilă să emuleze experiența audiției unui sistem audio 7.1 prin intermediul unei perechi standard de căști. LG Q7+ include același Quad DAC din LG G7 și LG V30, cu mențiunea că portul standard de căști lipsește.

Toate smartphone-urile din gama Q7 se ascund în spatele unei carcase durabile din aluminiu. Sunt certificate MIL-STD-810 și IP68 pentru rezistență la apă și praf. Panoul folosit în fiecare caz are o diagonală de 5,5 inci de tip Full Vision cu o rezoluție 1080p+ și un raport de aspect de 18:9. Ecranul este protejat cu sticlă de tip 2,5D, o referință la faptul că este curbat pe margini.

Camera frontală a telefoanelor Q7 are cinci megapixeli și un unghi de vizibilitate extra-wide – 100 de grade. În funcție de regiunea din care cumperi aparatul, s-ar putea să ai o cameră de 8 megapixeli cu lentilă standard. Camera principală este de 16 megapixeli în cazul LG Q7+ și 13 megapixeli dacă te orientezi către Q7 sau Q7α. Partea de procesare este asigurată de octa-core Qualcomm nespecificat cu o frecvență de 1,5GHz sau 1,8GHz. LG Q7+ are 4GB RAM și 64GB de memorie internă, în timp ce LG Q7 și Q7α se rezumă la 3GB RAM cu 32GB de spațiu de stocare. Un slot pentru carduri microSD este prezent în fiecare caz.

Acumulatorul celor trei telefoane este de 3000 mAh și, datorită tehnologiei Qualcomm Fast Charge, ajunge la 50% în doar 30 de minute printr-un port USB-C. Prețul și detaliile de disponibilitate pentru cele trei aparate nu se cunosc momentan.

Sursa | Play Tech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *