Lider PSD, despre tensiunile din partid: Daca se incalzeste cazanul, risca sa explodeze, trebuie un CEx

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, declara, referitor la tensiunile din partid, ca “daca se incalzeste cazanul, risca sa explodeze” si sprijina necesitatea unui nou Comitet Executiv.

El infirma existenta unei scrisori prin care mai multi lideri locali social-demcorati i-ar cere demisia lui Liviu Dragnea.
Totusi, acesta recunoaste ca exista “o situatie tensionata in momentul acesta in PSD” si da vina pe Gabriela Firea pentru aceasta.

“Este adevarat ca exista o situatie tensionata in momentul acesta in PSD, e o situatie tensionata, asa, ca atmosfera, sa spunem noi, pentru ca apar foarte multe zvonuri, apar extrem de multe comentarii pe marginea acestor zvonuri. A fost initiata de interventiile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea”, a afirmat liderul PSD Vaslui pentru RFI Romania.

Buzatu a mai spus ca, in opinia lui, calmarea tensiunilor din PSD depinde de “o intalnire intr-o structura statutara, Comitetul Executiv, Biroul Permanent si Comitetul Executiv, pentru a discuta deschis aceste lucruri”.

“Daca vrem sa existe o solutie care sa linisteasca toate lucrurile, care sa ofere si niste norme de conduita viitoare, trebuie ca lucrurile acestea sa fie discutate la scena deschisa, fiecare sa-si aduca in discutie problema care-l framanta cel mai mult, sa analizam lucrurile acestea si in final sa gasim o solutie pentru rezolvarea problemei respective. Daca cazanul va continua sa se incalzeasca, sigur ca exista riscul unei explozii”, a mai declarat Buzatu.

Citeste mai multe despre Buzatu, despre tensiunile din PSD: Daca se incalzeste cazanul, risca sa explodeze, trebuie un CEX pe site-ul RFI Romania.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *