Luptătorul Gheorghiță Ștefan va primi vineri medalia de bronz de la JO 2008

Luptătorul Gheorghiță Ștefan va primi vineri, în cadrul unei ceremonii organizate de Comitetul Olimpic și Sportiv Roman (COSR), medalia de bronz la categoria 74 kg (stilul liber), obținută la Jocurile Olimpice de la Beijing, în 2008, în urma descalificării unor concurenți care au încălcat regulile antidoping, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

a65c50ae-626e-4eee-9a46-2114346dcc89

La ceremonia ce va avea loc de la ora 10,00, la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din București, vor primi distincții alți trei sportivi români, Cristina Casandra (atletism), Eusebiu Iancu Diaconu (lupte greco-romane) și Roxana Daniela Cocoș (haltere).

Atleta Cristina Casandra va fi premiată cu o diplomă pentru locul 4 ocupat la 3.000 m obstacole, Eusebiu Iancu Diaconu, pentru locul 7 ocupat în clasamentul întrecerilor de lupte greco-romane, în limitele categoriei 60 kg, iar Roxana Daniela Cocoș, pentru locul 7 pe care s-a clasat in ierarhia feminină de la haltere, la categoria 58 kg.

La eveniment vor lua parte Mihai Covaliu, președintele COSR, Octavian Morariu, membru CIO pentru România și vicepreședinte al COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducători ai federațiilor sportive naționale, personalități ale mișcării sportive din România. La ceremonie este invitat să participe și ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Țenea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Anda Badea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/17/luptatorul-gheorghita-stefan-va-primi-vineri-medalia-de-bronz-de-la-jo-2008-16-38-41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *