MAE: Secretarul de stat George Ciamba l-a primit pe ambasadorul Marelui Ducat de Luxemburg

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba, l-a primit joi pe ambasadorul agreat al Marelui Ducat de Luxemburg în România, cu reședința la Atena, Paul Steinmetz, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

f3bf0e41-ad7c-46bf-9e5a-2f98b08da7e1

Sursa foto: mae.ro

Potrivit unui comunicat de presă al MAE, cei doi oficiali au evidențiat stadiul excelent al relației bilaterale, precum și dorința ambelor părți de intensificare a dialogului politic și de consolidare a dimensiunii economice și comerciale.

“Interlocutorii au reconfirmat strânsa cooperare a celor două țări în cadrul UE și în plan internațional, pe baza similitudinii de poziții în mai multe dosare de interes comun”, afirmă sursa citată.

De asemenea, a fost menționată simbolistica aparte a anului 2017, prin aniversarea a 10 ani de la parteneriatul de succes dintre Sibiu și Luxemburg în cadrul proiectului Capitală Europeană a Culturii.

Demnitarul român i-a urat ambasadorului luxemburghez mult succes în activitatea pe care o va desfășura în timpul mandatului său în România și l-a asigurat de întregul sprijin al Ministerului Afacerilor Externe.

AGERPRES/(AS-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/19/mae-secretarul-de-stat-george-ciamba-l-a-primit-pe-ambasadorul-marelui-ducat-de-luxemburg-20-04-59

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *