Marea Britanie: Luare de ostatici într-un complex de distracții din Nuneaton

Un bărbat înarmat a luat ostatici într-un parc de distracții din orașul Nuneaton, centrul Angliei, relatează publicațiile The Mirror și The Sun.

028f2aac-2573-4555-b8ed-030b85ee571a

Potrivit Reuters, poliția locală a declarat că se confruntă cu un “incident în derulare” la Bermuda Park, fără să furnizeze detalii pe contul său de Twitter. Forțele de ordine au recomandat localnicilor să evite zona.

Presa britanică relatează că un bărbat înarmat a luat ostatici într-un complex de distracții, din care mai fac parte un cinematograf și o pistă de bowling.

Fotografii postate pe Twitter arată mai multe mașini ale poliției în apropiere de acest complex, iar media locală informează că un important dispozitiv de securitate a fost desfășurat în zonă. Un elicopter survolează zona unde s-a produs incidentul.

Potrivit Daily Mail, atacatorul ar fi sechestrat două persoane. La locul incidentului au fost mobilizați circa 30 de polițiști.

AGERPRES/(AS — editor: Lilia Traci, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/externe/2017/10/22/marea-britanie-luare-de-ostatici-intr-un-complex-de-distractii-din-nuneaton-18-58-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *