Marina Constantinescu: Olga Tudorache a fost un om care a cerut mult de la ea și de la cei din jur

Criticul de teatru Marina Constantinescu a deplâns miercuri moartea marii actrițe Olga Tudorache.

d906f910-3ab6-45e3-9b93-9b8fd0884d90

“Olga Tudorache a fost un om care a cerut mult de la ea și de la cei din jur. Cred că, în primul rând, a cerut foarte mult de la ea și, dacă a fost severă, a fost în primul rând cu domnia sa. Și asta s-a văzut pe scenă toată viața”, a declarat criticul, pentru AGERPRES.

Ea a adăugat că “temperamentul exploziv aparent rece” al Olgăi Tudorache “a fost mereu însoțit de hipersensibilitatea pe care un actor de acest calibru o are” iar “forța sa vulcanică era vârful aisbergului, dedesubt găsindu-se foarte multă vulnerabilitate”.

Marina Constantinescu a spus că a cunoscut-o puțin ca om pe Olga Tudorache, prin intermediul regizorului și profesorului Radu Penciulescu.

“Poate ca om am cunoscut-o puțin, legătura mea fiind prin Radu Penciulescu. Știu cât a iubit-o și a prețuit-o pe Olga, cât a fost director la Teatrul Mic și ce legătură fantastică au avut cu Vasile Nițulescu și cu toată această generație remarcabilă”, a precizat Marina Constantinescu.

Actrița Olga Tudorache a murit, în cursul nopții de marți spre miercuri, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias, potrivit unui comunicat de presă al unității medicale.

AGERPRES/(A — autor: Daniel Popescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/18/marina-constantinescu-olga-tudorache-a-fost-un-om-care-a-cerut-mult-de-la-ea-si-de-la-cei-din-jur-09-23-55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *