Mărțișoare pe patru roți

Automobilele din clasele mini, mică sau compactă sunt perfecte pentru doamnele active. Dimensiunile sunt ideale pentru uzul zilnic, în oraș, iar prețurile sunt printre cele mai accesibile.

Putem începe cu familia Opel – Adam sau Corsa. Primul, un automobil cu doar trei uși costă 12.000 de euro și este extrem de șic. Cel de-al doilea, Corsa, are prețuri începând de la aproape 11.000 de euro.

Vă puteți gândi și la Fiat. Versiunea 500 este o citadină perfectă și are prețuri promoționale chiar cu ocazia acestor sărbători – doar 8.500 de euro.

Femeia pe care o iubiți are o fire sportivă? Atunci i s-ar potrivi unul dintre modelele Mini. Au prețuri care pornesc de la 16.900 de euro. Performanțele costă, dar va fi o mândră posesoare a mărcii britanice premium.

Grupul PSA, reprezentat de Peugeot, Citroen și DS, are de asemenea mașini ideale pentru traficul urban. Vă recomandăm Citroen C3 pe care îl puteți achiziționa cu 10.500 de euro, Peugeot 208 cu 11.300 de euro sau, din categoria premium, DS3 la 15.000 de euro.

Un alt automobil cochet, încăpător și fiabil este Volkswagen Polo, cu preţul de 12.000 de euro.

Dacă soția este pasionată de cumpărături peste medie, vă puteți gândi și la Dacia Sandero. Cu un raport calitate/preț excelent și un portbagaj mare, aceasta pleacă de la 7.200 de euro.

Un Ford B-Max, încăpător și el, costă 10.800 de euro. Noua Mazda2 pornește de la 11.000, iar un atrăgător și modern Renault Clio se vinde începând de la 8.300 de euro. Cu 10.500 de euro vă puteți orienta către noile Skoda Fabia și Hyundai i20.

Domnilor, puteți fi liniștiți! Nu veți primi niciun reproș că lipsește ceva din dotarea standard a automobilelor pe care vi le-am recomandat. Toate au oglindă în parasolarul șoferului. Cu iluminare!

continuare… .

Sursa | Auto | Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *