Medicii, plătiţi să te convingă să te vaccinezi: „În realitate este un fake news. De ce să jignim personalul medical cu sume modice?”

Medicii, plătiţi să te convingă să te vaccinezi: „În realitate este un fake news. De ce să jignim personalul medical cu sume modice?”

Știi și tu că lumea nu se înghesuie la vaccinare. Așa a ajuns guvernul să apeleze la medicii de familie, cărora le-a promis bani, în funcție de numărul de oameni trimis la imunizare. Mai mulți medici s-au simțit jigniți, însă, de ceea ce, spun ei, e o pomană de la stat.

Ion Cotojman, preşedintele Federaţiei Sindicale Hipocrat: „Personalul medical nu vrea pomană şi nu vrea mai nimic. Adică, noi suntem asistenţi medicali, doctori, avem un jurământ, noi ne facem datoria. Avem asistenţi medicali care vaccinează în şcoli, în medicina de familie, şi n-au cerut niciodată bani suplimentari faţă de salariul pe care-l luau. De ce să jignim personalul medical cu sume modice?”

„Se aruncă populaţiei acest concept că medicii sunt plătiţi pentru a face lucruri şi aşa mai departe. În realitate este un fake news. Nu face bine nici activităţii de vaccinare. S-ar putea să întâlnim o reticenţă crescută în rândul populaţiei după această manevră.”, adaugă Ion Cotojman.

Citiţi continuarea acestui articol
Sursa/Autor: AlephNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *