Medicul personal al lui premierului Netanyahu a fost numit consilier onorific al Vioricai Dancila

Herman Berkovits, doctorul personal al lui primului ministru israelian Benjamin Netanyahu, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila, potrivit unei decizii publicate vineri seara in Monitorul Oficial.

“Activitatea dl Herman Berkovits este neremunerata”, se precizeaza in decizie.

Amintim ca Liviu Dragnea, Gabriela Firea si PSD au folosit consultanta unor specialisti israelieni in campania electorala din 2016, iar liderul social-democratilor a efectuat mai multe vizite in aceasta tara.

Medicul Herman Berkovits a primit in 2017, la initiativa Gabrielei Firea, titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.

“Activitatea intensa a medicului Herman Berkovits, medic specialist pediatru, in sustinerea proiectelor de informare, asistenta si sprijinire a pacientilor, implicarea si devotamentul de care da dovada in meseria pe care a ales sa o slujeasca – il recomanda pentru acordarea acestei distinctii. Recunoasterea internationala este insusi faptul ca detine in mod oficial functia de medic personal al primului-ministru israelian Benjamin Netanyahu”, spunea atunci Gabriela Firea.

De asemenea, el a primit Cheia Capitalei, in 2014, cand primar general era Sorin Oprescu.

Citeste mai multe despre Doctorul personal al lui premierului Netanyahu, numit consilier onorific al Vioricai Dancila pe Curs de guvernare

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *