Ministrul Apărării, prezent la inaugurarea Centrului de Excelență NATO pentru Contrainformații Militare

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a participat joi, la Cracovia, la ceremonia de inaugurare a Centrului de Excelență NATO pentru Contrainformații Militare, alături de omologii din Polonia, Slovacia și Ungaria, precum și de adjunctul comandantului Comandamentului Aliat Suprem pentru Transformare (DSACT), amiralul Manfred Nielson.

820c0da6-048c-4276-904a-9fa55b3f057a

“Acest centru a fost înființat pentru că este necesar ca pregătirea și dezvoltarea specialiștilor Alianței în domeniul contrainformațiilor militare să fie asigurată în format unitar. România va folosi fiecare oportunitate și va participa la cursurile, seminariile și grupurile de lucru care vor contribui la definirea pregătirii specialiștilor noștri în contrainformații militare”, a scris Fifor pe Facebook.

El a precizat că a profitat de vizita în Polonia pentru a se întâlni și cu militarii români din Batalionul 228 Apărare Antiaeriană “Piatra Craiului”, din Brașov, dislocat în cadrul Grupului de luptă NATO condus de SUA.

“I-am găsit tonici, determinați, și le-am urat misiune ușoară”, a adăugat ministrul.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Antonia Niță, editor online: Adrian Dădârlat)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/19/ministrul-apararii-prezent-la-inaugurarea-centrului-de-excelenta-nato-pentru-contrainformatii-militare-23-12-54

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *