Ministrul Apărării va participa la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, va participa, miercuri, la manifestările organizate cu prilejul Zilei Armatei României de la Păuliș, Carei și București.

2ba6c274-dcc3-4483-89c9-c41bb4d4dddd

“Începând cu ora 08,30, ministrul Fifor va fi prezent la ceremonia militară de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Păuliș, județul Arad, iar de la ora 11,30 la manifestările de la Ansamblul Monumental ‘Glorie Ostașului Român’, din Carei, județul Satu Mare”, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) transmis marți AGERPRES.

În București, ministrul Apărării Naționale va participa, începând cu ora 15,00, la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol, la o ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane de flori, precum și la depunerea jurământului militar de către studenți și cursanți din instituții militare de învățământ.

De la ora ora 17,00, Fifor va participa la videoconferința cu militarii români aflați în teatrele de operații, iar de la ora 21,45 va asista la un concert al Muzicii Reprezentative a MApN desfășurat la Berăria H, din Parcul Herăstrău.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Daniela Juncu)

Sursa Agerpres | Justitie
https://www.agerpres.ro/justitie/2017/10/25/ministrul-apararii-va-participa-la-manifestarile-organizate-cu-prilejul-zilei-armatei-romaniei-de-la-paulis-carei-si-bucuresti-05-32-39

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *