Ministrul Tranporturilor, pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva: Voi avea toleranță zero la întârzieri și proastă calitate

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, aflat în vizită pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva, i-a avertizat pe constructori că va avea toleranță zero la întârzieri și lucrări de proastă calitate, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, remis, marți, AGERPRES.

e5c977c8-6b94-4063-92a8-915f0e5cffcf

Felix Stroe le-a cerut imperativ constructorilor să respecte termenele și calitatea lucrărilor.

“Am vrut să am o discuție cu toți constructorii de pe toate loturile Autostrăzii pentru a vă spune tuturor că vă înțeleg provocările pe care le-ați întâmpinat în teren, dar eu voi avea toleranță ‘0’ la întârzieri și la lucrări de proastă calitate”, a declarat ministrul Transporturilor.

În plus, Felix Stroe le-a atras atenția antreprenorilor să nu aștepte să fie rugați pentru a face lucrările pentru care sunt plătiți.

“Antreprenorii trebuie să prezinte zilnic graficul de lucrări, iar reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care se ocupă de aceste proiecte, au primit sarcina să verifice respectarea graficelor asumate”, se spune în comunicat.

Totodată, ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR, Ștefan Ioniță, să meargă cât mai des pe șantiere și să monitorizeze evoluția lucrărilor importante, se mai arată în documentul citat.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Cernat, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa Agerpres | Economie
https://www.agerpres.ro/economie/2017/10/24/ministrul-tranporturilor-pe-santierul-autostrazii-lugoj-deva-voi-avea-toleranta-zero-la-intarzieri-si-proasta-calitate-15-48-34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *