Mugur Isărescu participă miercuri la “Banking Compliance Summit”

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, participă, miercuri, la cea de-a III-a ediție a evenimentului “Banking Compliance Summit”, organizat de Institutul Bancar Român (IBR).

8289aa52-b2c9-4f61-b02a-60993c75f038

Potrivit IBR, în cadrul evenimentului se vor prezenta noutățile din domeniul reglementării conformității, se vor împărtăși cele mai bune practici și, de asemenea, se va discuta despre provocările cu care ne vom confrunta în viitorul apropiat.

“O astfel de sinteză aplicată a subiectelor de actualitate oferă profesioniștilor din industria serviciilor financiare oportunitatea de a fi conectați cu prezentul și viitorul profesiei lor”, afirmă organizatorii.

Printre temele de discuție sunt: “Responsabilitatea business-ului față de programul de conformitate al băncii din perspectiva CEO-ului”, “Internal and corporate governance — What are the new challenges”, “How secure do you want to be? — A risk based approach for protecting company’s important assets and whilst retain a competitive advantage”, “Scopul și adecvarea funcției de conformitate”, “Condițiile de legalitate a prelucrărilor datelor cu caracter personal în contextul noului regulament (GDPR)”, “Rolul responsabilului în protecția datelor”.

“Cadrul de reglementare în domeniul conformității este într-o continuă evoluție. A ține pasul cu noutățile și a fi informat la zi reprezintă o provocare pentru profesioniștii din industria serviciilor financiare, solicitați intens de aspectele operaționale ale activității lor și de necesitatea de a răspunde obligațiilor și așteptărilor de reglementare în continua dezvoltare”, menționează sursa citată.

AGERPRES,

Sursa Agerpres | Economie
https://www.agerpres.ro/economie/2017/10/25/mugur-isarescu-participa-miercuri-la-banking-compliance-summit–06-06-35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *