Negocieri între FC Barcelona și CSU Craiova

FC Barcelona poartă negocieri intense cu oficialii lui CS „U” Craiova, pentru a-l transfera pe atacantul de 19 ani.

Oltenia este pregătită să ofere fotbalului mare un nou jucător. Potrivit spaniolilor de la sport.es, FC Barcelona negociază cu oficialii lui CS „U” Craiova, în privința transferului lui Andrei Ivan, jucătorul de numai 19 ani care a explodat în această stagiune a Ligii I, dar și la naționala de tineret.

Poate călca pe urmele lui Hagi și Popescu

Catalanii vor să-l achiziționeze pe vârful trupei din Bănie în această iarnă, sub formă de împrumut, iar la finalul sezonului să-l transfere definitiv contra sumei de 4 milioane de euro. Ar fi o gură de oxigen pentru CS „U” Craiova, echipă ce se confruntă în prezent cu probleme financiare. Astfel, Ivan ar ajunge la echipa secundă a campioanei Europei, iar, dacă va confirma, șansele românului de a se pregăti în viitor la prima echipă a catalanilor se vor contura, anunță sursa citată.

Barça tocmai a scăpat de interdicţia de transferuri impusă de FIFA, iar acum „sapă” după tinerele talente ale „Sportului Rege”. Formația de pe „Camp Nou” a strălucit, în trecut, alături de legendarii Hagi și Popescu, achiziționați de la Brescia, respectiv Tottenham. „Din punctul meu de vedere aș îndruma toți jucătorii români să meargă în străinătate. Ar fi un lucru senzațional ca Ivan să plece la Barcelona. Chiar și pentru mine. Poate fi o oportunitate fanatastică pentru el”, a declarat pentru EVZ, Emil Săndoi, fostul antrenor al lui CS „U”.

 

Văzut bine de conducerea „blaugrana”

În acest sezon al Ligii I, Andrei Ivan a marcat de patru ori pentru olteni, în 18 partide, și a pasat decisiv de trei ori pentru echipa sa.

„Ivan este «perla» fotbalului românesc şi în acest moment are mai multe oferte pe masă, deşi apropiaţii lui văd cu ochi buni şansa de a ajunge la Barcelona, cu oportunităţi de a lupta pentru un loc în prima echipă. Totuși, românul ar vrea să joace în străinătate, iar opțiunea Barcelona e cea mai atrăgătoare. Jucătorul este văzut bine de tot stafful tehnic al clubului, aceștia fiind convinși că într- o zi poate face pasul spre echipa mare a Barcelonei”, au scris cei de la sport.es.

Sursa: Evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *