Nicu Popescu a avut o întrevedere cu cu ambasadorul României. Ce au discutat cei doi

Nicu Popescu a avut o întrevedere cu cu ambasadorul României. Ce au discutat cei doi

În contextul discuțiilor privind situația de securitate regională, viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

„Am reiterat că Republica Moldova sprijină necesitatea dialogului cu privire la securitatea europeană și pledează pentru desfășurarea acestuia într-o atmosferă pașnică și constructivă.” – a menționat vicepremierul Nicu Popescu.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre procesul de pregătire a viitoarei Ședințe Comune a celor două Guverne.

„Am salutat dialogul politic foarte dinamic din ultima perioadă și am convenit să accelerăm implementarea proiectelor bilaterale în sectoare cheie ce se regăsesc în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România – Republica Moldova, semnată la București, la 23 noiembrie 2021”. – a punctat șeful diplomației de la Chișinău.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/politica/nicu-popescu-a-avut-o-intrevedere-cu-cu-ambasadorul-romaniei-ce-au-discutat-cei-doi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *