Numărul 2 din PSD, ACUZAT că l-a bătut pe un lider PNL la o nuntă. Primele IMAGINI – UPDATE

UPDATE 18:40 Declarațiile lui Marian Mina, președintele CJ Giurgiu, care a afirmat că Marin Anton a venit neinvitat la nuntă, nu sunt pe aceeași undă cu informațiile obținute de EVZ. Conform acestora, legătura dintre Marin Anton și primarul din Colibași este una strânsă, liderul PNL Giurgiu fiind nașul unuia dintre copiii edilului din Colibași.

Ca urmare a evenimentelor de la nuntă, Marin Anton s-a dus la serviciul de Medicină Legală din Giurgiu pentru a scoate un act care să demonstreze că a fost victima unei agresiuni fizice. 

 

Foto: Bădălău şi Anton, pe vremea când erau prieteni – Cronica Giurgiuveana


UPDATE 17:20. EVZ a obținut acordul fotografului Vasile Arcanu de a prelua primele imagini de la nunta la care Bădălău a fost în centrul acțiunii prin conflictul pe care l-a avut cu Marin Anton

 

UPDATE 13.32 Prima reacție a lui Niculae Bădălău: “Am avut un schimb de replici și atât. Detesc violența, nu sunt de acord cu ea. Sunt stupefiat de ceea ce spune. Acolo erau 500 de participanți. Eu nu sunt un om violent.Nu l-am lovit”, a spus el la RTV.

UPDATE 13.14 Declarații tranșante ale președintelui consiliului județean Giurgiu, Marian Mina, după acuzațiile lui Marin Anton: ”Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția.

SCANDALUL Bădălău – Anton. PNL cere excluderea șefului PSD din partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *