O echipa cu nume de traditie, aproape de o decizie radicala: s-ar putea retrage din Liga a 2-a, dupa ce tocmai a promovat

SSC Farul Constanta, proaspat promovata in Liga a 2-a, s-ar putea retrage inainte de startul sezonului.

Ceea ce parea povestea revenirii unui nume de traditie in fotbalul romanesc s-ar putea transforma intr-un esec, chiar inainte de startul sezonului din Liga a 2-a.

ProSport scrie ca sunt sanse foarte mari ca SSC Farul sa se retraga, sau chiar sa se desfiinteze, dupa o serie de evenimente care au dus la o situatie extrem de complicata.

Brandul “Farul” a fost cumparat recent de Ciprian Marica. Fostul atacant al nationalei Romaniei si-ar fi dorit o asociere cu actuala conducere a clubului, adica cu suporterii care s-au ocupat de infiintarea echipei.

Discutiile nu au dus la niciun rezultat, iar Marica este hotarat acum sa infiinteze un club separat, cu numele Farul Constanta. SSC Farul a fost notificata sa isi schimbe numele in cel mai scurt timp, pentru ca nu detine dreptul de a folosi aceasta marca.

Mai mult, Petre Grigoras, antrenorul care a promovat echipa in Liga a 2-a, a fost inlaturat de suporterii cu putere de decizie, iar Adrian Pitu si-a dat si el demisia din functia de presedinte al clubului.

In acest moment, SSC Farul nu are semnat un contract de inchiriere pentru stadion, iar Liga a 2-a incepe in cateva zile.


continuare… .

Sport

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *