O femeie a aflat că este însărcinată cu doar 9 zile înainte să nască: „Nu am avut timp să fim stresaţi”

După ce a suferit două avorturi spontane, o femeie din SUA a crezut că o sarcină de 9 luni nu ar fi niciodată posibilă pentru ea. Totuşi, tânăra a rămas însărcinată şi a aflat acest lucru cu doar câteva zile înainte să nască un bebeluş perfect sănătos.

Lauren Chalk, în vârstă de 28 de ani, a născut un băieţel pe 2 decembrie 2019, după ce a descoperit că era însărcinată deja de 38 de săptămâni, în timpul unei vizite la doctor. Chalk a spus că a aflat de sarcină cu doar 9 zile înainte să nască, scrie MEDIAFAX. Chalk a mai spus că nu a observat simptomele sarcinii până când mama sa i-a spus că este puţin „irascibilă”. La insistenţele mamei sale, femeia a mers la medic după Ziua Recunoştinţei, iar ecografia a arătat că era deja în al treilea trimestru de sarcină.

Femeia şi soţul ei nu au avut prea mult timp să reacţioneze la vestea cea mare. Imediat după ecografie, medicul le-a recomandat să meargă la spital pentru a-şi induce travaliul, având în vedere tensiunea arterială ridicată şi istoria femeii cu stările anemice.

„Nu am avut timp să fim stresaţi. Cred că Dumnezeu a plănuit totul exact aşa cum s-a întâmplat”, a declarat femeia.

Bebeluşul Wyatt s-a născut la Spitalul Baptist pentru Femei din Memphis, Tennessee, având o greutate de puţin peste 2 kilograme.

Editor: I. I. 

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Digi24/Externe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *