O toaletă cu 3 WC-uri, la Spitalul de Boli Psihice Borșa

Deputatul USR Emanuel Ungureanu publică pe Facebook imagini din Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, unde toaleta pentru femei are 3 WC-uri alăturate.

„INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face (…) în grup, poftiți, nu fiți timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, „băile infecte” sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (A.N.M.C.S).

„Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu, potrivit Mediafax.

Acesta întreabă internauții „unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria ”.

Un utilizator comentează: „Poze, video-uri… E plin Facebook!! Dar ceva se face înafară de postări?”, iar deputatul îi răspunde: „da, voi anunța noul ministru al Sănătății, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoși din acel infern!”.

„Că sunt două în plus e revoltător, dar betonul ăla de jos care practic, e focar de infecție, asta e inadmisibil!”, comentează un altul.

Citeste continuarea acestui articol… .

Sursa/Digi24/Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *