Orban: Legile justiției, controversate; probabil PSD va apela la parlamentarii anti-justiție

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că propunerea legislativă privind modificarea Codurilor penale este una controversată, arătând că cel mai probabil PSD va apela la “parlamentarii de serviciu anti-justiție” deoarece nimeni din conducerea acestui partid nu dorește să-și asume răspunderea în acest caz.

ccc94f11-9f30-4338-9ebd-2bbae72059e9

“Astăzi, la comisia speciala pentru coduri, care nu are nicio legătură cu legile justiției, s-a prezentat Toader să vorbească despre ele. Frica de reacția societății civile și a opoziției i-a plasat pe guvernanți într-o situație absurdă. Ministrul Justiției nu are curajul să prezinte în Guvern proiectul de lege și vine să îl prezinte, nu la grupurile PSD și ALDE, nu la comisiile juridice, ci la o comisie specială care are un obiect de activitate total diferit. Nevrând să îți asume nimeni din vârful PSD răspunderea pentru inițierea unei propuneri legislative atât de controversate, vor apela probabil la parlamentarii de serviciu anti-justiție. Suntem cu ochii pe ei”, a scris, miercuri, Orban pe Facebook.

Ministrul Tudorel Toader a prezentat, miercuri, Comisiei speciale parlamentare privind domeniul justiției proiectul de modificare a legilor Justiției.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/orban-legile-justitiei-controversate-probabil-psd-va-apela-la-parlamentarii-anti-justitie-20-16-48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *