ORE DECISIVE pentru Edi Iordanescu! Cele 3 variante pe care le are CFR-ul: antrenorul favorit sa-i ia locul, asteptat azi la Cluj pentru negocieri

Edi Iordanescu ar putea pleca de la CFR Cluj dupa doar 3 meciuri.

Iordanescu jr pare ca are orele numarate in Ardeal. Tehnicianul venit in aceasta vara pentru a-l inlocui pe Dan Petrescu a cazut in mijlocul unui scandal pentru suprematie la CFR Cluj si ar putea deveni victima colaterala in aceasta disputa.

Echipa campioana are pregatite trei variante de rezerva in cazul in care se va ajunge la despartirea de Edi Iordanescu. Toni Conceicao, Victor Piturca si Ioan Andone sunt numele vehiculate in acest moment pentru a-l inlocui pe Edi Iordanescu. Dintre acestia, portughezul Conceicao pare cel mai aproape de o numire pe banca CFR-ului. Fostul antrenor al ardelenilor, in 2009, respectiv 2015-2016, este asteptat astazi la Cluj pentru negocieri.

Totusi, despartirea de Edi Iordanescu ar putea fi problematica. Iordanescu jr are o clauza de reziliere de 600.000 de euro.

Supercupa Romaniei, scor 1-0 cu Craiova, primul meci de campionat (1-1 cu Botosani) si partida din preliminariile UEFA Champions League cu Malmo, scor 0-1, sunt partidele in care Edi Iordanescu a antrenat-o pe CFR Cluj.


continuare… .

Sport

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *