Organizatorii Festivalului „fesTin” de la Caracal caută voluntari

Principalii organizatori ai evenimentului cultural, respectiv Primăria şi Consiliul Local Caracal şi Centrul Cultural Municipal Caracal, desfăşoară deja o campanie intensă în găsirea de voluntari pentru perioada de desfăşurare a „fesTin”, data limită de înscrieri fiind 10 august.
„Eşti disponibil full-time în perioada 28 august – 2 septembrie, în Caracal? Eşti sociabil, responsabil şi creativ? Vrei să ne dai o mână de ajutor pentru a răspândi acest concept cultural pentru tineri, adică pentru cei ca tine? Îţi doreşti să faci parte din culisele unui festival naţional de teatru? Dacă da, atunci eşti candidatul ideal pentru trupa voluntarilor «fesTin»!”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului de teatru şi film de scurt metraj. Cei care vor să devină voluntari „fesTin” trebuie doar să trimită un e-mail la adresa festin.caracal@gmail.com, în care să precizeze: numele, prenumele, vârsta; motivul pentru care ai vrea să ni te alături; dacă ai mai luat parte la acţiuni de voluntariat; posibilitatea de a face fotografii.
„Noi vom face o selecţie, urmând să stabilim cu toţii o întâlnire pentru a puncta detaliile. În general, activităţile voluntarului presupun cât mai multă comunicare, atât cu organizatorii, cu tinerii participanţi, cu trainerii-actori, cât şi cu publicul larg interesat de evenimentele şi spectacolele de teatru ale acestei ediţii. Este şansa ta de a te implica activ într-un eveniment cultural, de a cunoaşte tineri interesanţi din toată ţara, de a socializa cu actori… de a respira timp de şase zile aerul «fesTin»!”, mai spun organizatorii.
Ajuns în Anul Centenarului la cea de-a X-a ediţie, Festivalul „fesTin” se adresează liceenilor din instituţiile de învăţământ normal, vocaţional, precum şi şcolilor de arte şi meserii şi cadrelor didactice care îi îndrumă şi îi încurajează spre simţirile şi manifestările artistice. Ca şi până acum, evenimentul cultural va avea două secţiuni – teatru şi film de scurt metraj, la final cei mai buni dintre participanţi urmând a fi premiaţi cu diplome şi premii în bani de către juriul alcătuit din specialişti. Confirmarea participării la „fesTin” prin trimiterea de CV-uri, înregistrări pe suport CD, DVD, afişe, pliante sau alte materiale de promovare se face până la data de 12 august 2018, la adresa Centrului Cultural Municipal din Caracal, judeţul Olt, str. Cuza Vodă, nr. 8, cod poştal 235200. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *