(P) Află care este casa de pariuri online cu una dintre cele mai bogate oferte din România

Pentru a câștiga constant bani din pariuri ne trebuie o casă online care să prezinte o ofertă cât mai bogată în ceea ce privește pariurile sportive, fiindcă este foarte greu de crezut că vei reuși să obții profit dacă vei juca la o casă online cu o ofertă săracă.

c222afb1-1bb5-4748-a6dd-7a57b80d6ab0

O casă de pariuri ce a debutat în mediul online în urmă cu mai puțin de jumătate de an, dar care a cucerit repede publicul datorită mai ales a ofertei pre-live, este Admiral. Bogăția ofertei o vei descoperi imediat ce accesezi site-ul Admiral, categoria ‘Sport’ (a treia din partea de sus). În lista din partea dreaptă observăm nu mai puțin de 33 sporturi pe care putem paria, la care se adaugă evenimente non-sportive și politice.

Mai mult, pentru fiecare sport, însă și pentru fiecare competiție, poți vedea numărul total de pariuri. Aici includem și pariurile antepost (pe termen lung), care sunt în număr impresionant, vizând nu doar fotbalul, ci și celelalte sporturi de top. Spre exemplu, într-o zi de duminică avem în ofertă aproape 40 000 pariuri pentru fotbal. Evident, nu toate aceste pariuri vizează evenimentele din ziua respectivă, oferta din fotbal cuprinzând și evenimente de peste o săptămână, doua, sau chiar de peste câteva luni, această ofertă pe termen lung vizând, în general, competițiile internaționale.

Ofertă bogată nu doar pentu fotbal
Evident, fotbalul are parte de departe de cele mai multe pariuri, însă nici alte sporturi nu se lasă mai prejos din acest punct de vedere. Spre exemplu, baschetul dispune, la momentul scrierii acestui articol, de peste 5 000 pariuri, la unele evenimente sportive având posibilitatea de a alege din peste 100 opțiuni, în vreme ce hocheiul pe gheață beneficiază de aproape 4 500 pariuri.

Alte sporturi care beneficiaza de peste 500 pariuri sunt fotbalul american (981), voleiul (774) și handbalul (715). Tenisul are parte de ‘doar’ 347 pariuri, însă să nu uităm că în acest sport meciurile se află de pe o zi pe alta, astfel că oferta conține evenimente doar din ziua respectivă, următoarea zi sau următoarele doua zile (exceptând pariurile antepost) și Cupa Davis/Fed Cup.

Datorită faptului că oferta este una generoasă, casa de pariuri Admiral a venit în sprijinul celor care nu vor să piardă timp răsfoind-o. Astfel, în partea de sus a paginii vei găsi o căsuță de search în care, dacă vei scrie numele unei echipe sau a unei competiții, îți vor fi sugerate toate acele echipe/competiții din oferta sportivă, pentru toate sporturile.

La admiral pariuri online poți miza nu numai dacă vei accesa lista din stânga intitulată ‘Sporturi’ sau dacă vei căuta o echipă/competițieîin bara de căutare, ci și dacă vei accesa lista denumită ‘Popular’, aflată tot în stânga paginii ‘Sport’. Aici vei găsi competiții de actualitate urmărite cu mare interes de microbiști, însă și Liga I din România. Printre aceste competiții enumeram Champions League, Europa League, cele 5 campionate de top din fotbal, însă și competiții de tenis din circuitul ATP si WTA, cât și competiția din fotbalul American (NFL). Așadar, un simplu click este de ajuns pentru a accesa aceste competiții.

Multe pariuri pentru un eveniment live
Trebuie să fim sinceri și să spunem că oferta live de pariuri este una slabă în ceea ce privește numărul de evenimente. Referindu-ne însă la numărul de pariuri pentru un anumit eveniment, acesta este destul de mare, astfel având de unde alege dacă preferi să pariezi pe un eveniment live important.Totodată, pentru un eveniment live Admiral pune la dispoziție grafici și statistici din timpul meciului, în acest fel putându-ți da seama care echipă/jucator domină. Nu în ultimul rând, să spunem că poți închide pariul folosind funcția Cash Out atât pentru anumite pariuri live, cât și pentru cele pre-live.

De altfel, poți parcurge recenzia casei de pariuri Admiral pe site-ul Intelbet. În pagina recenziei, una care poate fi gasită foarte ușor, chiar pe prima pagina a site-ului, iți sunt prezentate informații despre calitatea cotelor, despre oferta live, respectiv cea pre-live, însă și 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe ale casei de pariuri, lucru care dovedește obiectivitatea site-ului Intelbet.

Tot pe pagina recenziei vei observa două butoane care îți permit să scrii anumite păreri sau nemulțumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al casei de pariuri Admiral, te invităm să îl împărtășești și cu alții, folosind butonul ‘Adaugă feedback’. În cazul în care întâmpini o problemă legată de contul tău nu ezita să selectezi butonul ‘Adaugă o reclamație’ și să specifici problema cu lux de amănunte.

Intelbet.ro (site licențiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/18/-p-afla-care-este-casa-de-pariuri-online-cu-una-dintre-cele-mai-bogate-oferte-din-romania-15-16-26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *