Pacienţii din Centrul Medico Social Corabia au paturi şi saltele noi. Primăria Corabia a făcut investiţia

Pacienţii din Centrul Medico Social Corabia au paturi şi saltele noi. Primăria Corabia a făcut investiţia
Paturi, lenjerii şi saltele noi pentru pacienţii îngrijiţi în Centrul Medico Social Corabia. Investiţia, de la bugetul local
Cei 45 de pacienţi care beneficiază de îngrijri medicale de specialitate în Centrul Medico Social Corabia au condiţii mult mai bune. Unitatea a fost dotată cu paturi, saltele şi lenjerii noi. Investiţia s-a ridicat la peste 90.000 de lei şi a fost asigurată din bugetul local.
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia, Dan Oltean, a precizat că această investiţie sporeşte confortul celor care sunt internaţi aici, mai ales că vorbim de persoane cu probleme.
„Cu această investiţie am sporit confortul pacienţilor, pentru că mulţi sunt imobilizaţi la pat sau au alte probleme medicale. Acum sunt cazaţi 45 de asistaţi, maximum de locuri fiind de 50. Paturile şi saltelele erau foarte vechi, nu se mai putea asigura igiena. Banii au fost prinşi în bugetul pe anul trecut, dar acum au venit paturile. Toate camerele sunt dotate cu paturi noi, saltele şi au televizoare şi frigidere”, a spus Dan Oltean.

Post Views:
363

Citiţi continuarea acestui articol
Sursa/Autor: Florentina Ştefan Ciobanu