Patronii Dedeman au cumparat aproape un sfert din cea mai mare fabrica de aluminiu din Europa

Dragos si Adrian Paval – oamenii de afaceri care detin compania Dedeman – au cumparat aproape un sfert dintre actiunile Alro Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din Europa.

Paval Holding – o societate de curand infiintata de Dragos si Adrian Paval – a cumparat nu mai putin de 165 de milioane de actiuni la Alro Slatina, parte a grupului Vimetco.

Fiecare actiune a costat 3 lei, asa ca valoarea tranzactiei s-a ridicat la nu mai putin de aproape 495 de milioane de lei.

In schimbul banilor, fratii Paval detin acum 23,16% din actionariatul Alro, cel mai mare producator din zona continentala a Europei.

De fapt, de mai multa vreme – dupa consolidarea succesului companiei Dedeman, fratii Paval au inceput sa investeasca si in alte domenii in afara retailului de bricolaj. Spre exemplu, printre altele, Compania Dedeman detine 6,1% din Transelectrica, operatorul de transport al energiei electrice din Romania.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

continuare… .

Sursa | Ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *