Payne (McGuireWoods Consulting): România arată promițător pentru investitorii americani

România arată promițător pentru investitorii americani, cu o forță de muncă talentată și atenția acordată inovației în afaceri, susține LF Payne, președintele McGuireWoods Consulting, conform unui comunicat de presă al companiei de consultanță remis, marți, AGERPRES.

48c7ebc1-8710-4800-b012-85807fe39f88

“Am urmărit dezvoltarea țării de ani de zile, iar România arată promițător pentru investitorii americani. Aveți cea mai mare creștere a PIB-ului în UE, de 7% în primele nouă luni ale anului 2017, și o forță de muncă talentată. Este de remarcat și atenția specială acordată inovației în afaceri’, a spus Payne.

La rândul său, ambasadorul SUA, Hans Klemm, susține că România facilitează accesul companiilor americane în Uniunea Europeană.

“Recent am găzduit în România cea mai mare misiune comercială a TradeWinds, organizată vreodată de Departamentul de Comerț al Statelor Unite, deoarece credem că România facilitează accesul companiilor americane în Uniunea Europeană, printr-o piață internă de dimensiune mare și costuri de operare reduse comparativ cu alte state din regiune”, a declarat Klemm.

McGuireWoods Consulting LLC este o firmă de servicii complete în afaceri publice care oferă consultanță cu privire la relațiile guvernamentale și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Bărbuță, editor: Andreea Marinescu, editor online: Anda Badea)

Sursa Agerpres | Economie
https://www.agerpres.ro/economie/2017/12/05/payne-mcguirewoods-consulting-romania-arata-promitator-pentru-investitorii-americani-13-59-07

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *