Plătesc în rate pentru reabilitarea blocurilor

Locatarii a șapte blocuri din Slatina, reabilitate, cu lucrări recepționate, trebuie să își achite, începând de anul acesta, taxa pentru reabilitare. Mai întâi, autoritățile au calculat, pentru fiecare imobil în parte, cota care reprezintă 20% din valoarea lucrărilor, ce trebuie achitată de către proprietari, sumele rezultate fiind următoarele: pentru blocul 2, sc. A, B, C, din str. Artileriei, aproximativ 112.000 lei; pentru blocul 6, sc. A, din B-dul N. Titulescu, aproximativ 32.000 lei; pentru blocul 17, sc. A, din B-dul N. Titulescu, aproximativ 28.000 lei; pentru blocul 21 B, sc. A, din B-dul N. Titulescu, aproximativ 77.000 lei; pentru blocul 23, sc. A, din B-dul N. Titulescu, aproximativ 48.000 lei; pentru blocul 27, sc. A , din B-dul N. Titulescu, aproximativ 47.000 lei; pentru blocul 12 A, sc. A, din str. Arcului, aproximativ 56.000 lei.
Contribuția fiecărui proprietar este stabilită în funcție de suprafața locuinței și cota care îi revine pentru spațiile de folosință comună. Toate aceste sume au fost incluse într-un proiect de hotărâre ce va fi supus, zilele următoare, aprobării consiliului local. Apoi, locatarii vor începe să achite ratele reprezentând partea lor de contribuție la reabilitare.
Taxa anuală de reabilitare poate fi achitată în două tranșe, la sediul Direcției Administrarea Patrimoniului, de pe strada Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *