Politic Scan | Eugen Tomac, validat în unanimitate candidat al MP pentru Sectorul 1 

Consiliul Național al partidului Mișcarea Populară, întrunit pe data de 16 ianuarie, l-a validat pe Eugen Tomac drept candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Sectorului 1.

UPDATE: Marius Crăcea a fost exclus din Mișcarea Populară de Consiliul Național, dar poate să facă apel la Comisia de Etică și Litigii, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, IIonel Dinu, pentru Mediafax.

Consiliul a fost întrunit pentru a discuta strategia partidului pentru perioada următoare. Un alt subiect care a ajuns pe agenda întâlnirii este cazul lui Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale Giurgiu, care a făcut vâlvă în media când a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită frumoasă și inteligentă.

În deschiderea lucrărilor, fostul președinte Traian Băsescu a declarat că MP nu va face alianțe cu alte partide în alegerile locale.

„Nu facem niciun fel de alianță înainte de alegeri, nu aș vrea să aud de combinații premergătoare alegerilor în vreo organizație, este esențial pentru noi să știm ce potențial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu știu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor și încearcă să își întindă antenele și să aibă contacte cu organizațiile noastre, este frecventă situația, vă atenționez să nu vă păcăliți”, a spus el, citat de Agerpres.

Sursă: Eugen Tomac, validat în unanimitate candidat al MP pentru Sectorul 1 | Politic Scan

2 comments

Leave Comment
  1. Pingback: Eugen Tomac, validat în unanimitate candidat al MP pentru Sectorul 1 Victor Iacobescu | Mișcarea Populară Slatina

  2. Pingback: Eugen Tomac, validat în unanimitate candidat al MP pentru Sectorul 1 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *