Poliţiştii, în misiune specială cu Moşul înaintea sărbătorilor

Polițiștii rutieri au fost anul acesta ajutoarele Moșului, care a fost un polițist, şi joi s-au deplasat într-o misiune specială la trei familii din comunele Brebeni, Milcov și la biserica din Ipotești, unde au oferit cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar și alimente, articole vestimentare și obiecte casnice, care să aducă o rază de speranță celor mai puțini norocoși.
„Printre cei care s-au bucurat de micile daruri oferite de polițiști, s-a aflat și o familie, din comuna Milcov, cu patru copii, căreia, în cursul anului trecut, i-a ars casa. De asemenea, polițiștii nu i-au uitat nici pe cei în vârstă, oferindu-i unei bătrâne, care locuiește singură, pachete cu produse alimentare și articole vestimentare, care să îi facă sărbătorile de iarnă mai călduroase. Sperăm că, prin această acțiune, polițiștii au adus în casele acestor familii o sclipire din magia Crăciunului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) Olt au fost joi ajutoarele lui Moş Crăciun, fiind în vizită la o familie cu trei copii din comuna Osica de Sus. Micuţii au rămas în grija tatălui şi a bunicilor, după ce mama lor i-a părăsit. Mascaţii s-au bucurat că au putut face acest gest, mai ales că băiatul cel mare al familiei este multiplu medaliat la karate. La rândul lor, copiii, dar şi cei care au grijă de ei, au ţinut să le mulţumească luptătorilor SAS pentru darurile pe care le-au primit din partea lor acum de sărbători.
Totodată, în cursul acestei săptămâni, şi zeci de colindători au trecut pragul sediilor Poliției Olt și al polițiilor municipale și orășenești, atmosfera Crăciunului făcându-se simțită în inimile polițiștilor.

continuare… .

Sursa | Eveniment de Olt | EVDO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *