Politistii propun clasarea anchetei in cazul soferului masinii cu mesaj antiPSD

Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a clasat ancheta de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat – care nu are drept de circulatie in Romania”, in cazul autotursimului care avea numar antiPSD.

Propunerea de clasare a anchetei, facuta de politisti, urmeaza sa fie inaintata Parchetului Judecatoriei Sectorului 3, potrivit procedurii.

“In conformitate cu ultimele precizari primite pe canalele de cooperare politieneasca internationala, Politia Romana va preda autoritatilor suedeze numerele de inmatriculare personalizate, cu continut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, intrucat acestea au fost retrase de catre emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de inmatriculare permanente”, arata Centrul de Informare si Relatii Publice al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, referitor la modul eronat in care Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a realizat argumentarea juridica privind aplicabilitatea, in acest caz, a Conventiei de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Politiei Romane a dispus deja declansarea unor verificari, la finalul carora vor fi luate masurile legale care se impun si vor fi aduse, de indata, la cunostinta opiniei publice.

In ceea ce priveste dosarul penal instrumentat in prezent, in cursul zilei de astazi, Brigada de Politie Rutiera din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti va propune unitatii de parchet competente solutia de clasare a cauzei.

Citeste si: Soferul masinii cu mesaj antiPSD cere solutionarea rapida a anchetei. Trebuie sa se intoarca la munca in Suedia, iar copilul sa inceapa scoala

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *