Ponta: O să-l votez pe Grindeanu pentru funcția de președinte al ANCOM; eu sunt consecvent

Deputatul Victor Ponta a declarat miercuri, la Deva, că va vota pentru numirea fostului premier Sorin Grindeanu în funcția de președintele al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), precizând că acesta este pregătit din punct de vedere profesional pentru funcția respectivă.

726faea3-060e-4333-a558-1845e862cae1

“Eu o să-l votez pe Sorin Grindeanu. În primul rând, pentru că eu cred că e pregătit pentru funcția aceea — a fost ministrul comunicațiilor. În al doilea rând, pentru că știu că moare de ciudă Dragnea. Vă dați seama, când o să se ducă Dragnea, după ce l-a făcut securist, cârpă, în toate felurile — acum trei luni, l-a făcut în plenul Parlamentului — și acum o se ducă să-l voteze”, a spus Ponta.

În opinia fostului președinte al PSD, parlamentarii social-democrați vor fi puși într-o situație care denotă inconsecvență, deoarece, în urmă cu câteva luni, aceștia au votat pentru demiterea lui Sorin Grindeanu de la șefia Guvernului, iar acum ar trebui să-l susțină la funcția de președinte al ANCOM.

“Ce e dincolo de partea asta, de haz de necaz, n-aș vrea să fiu în pielea parlamentarilor PSD, (…) cărora acum trei luni li s-a zis vedeți că Grindeanu e un securist, un așa, hai să-l dăm jos, și acum li se spune, votați-l! Eu sunt consecvent în ceea ce fac, adică eu l-am votat pe Grindeanu prim-ministru, n-am votat moțiunea de cenzură și-l votez la ANCOM. Sunt consecvent, mă puteți înțelege ce-i în mintea mea. Cum ai votat să-l faci prim-ministru pe Grindeanu, apoi ai votat să-l dai jos și acum votezi să-l pui șef la ANCOM, e o întrebare pe care sunt convins că o puteți adresa parlamentarilor PSD de Hunedoara și, sincer, nu aș vrea să fiu în pielea lor când trebuie să vă răspundă. Că orice răspund, oricum se fac de râs. Și faptul că Dragnea îi pune în aceste situații e un lucru foarte rău. Ideea este să-ți protejezi parlamentarii, nu să-i pui în situația de a da din colț în colț la niște întrebări de bun simț”, a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta s-a aflat miercuri, la Deva, alături de președintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, pentru a-l susține pe independentul Marius Blendea care candidează la funcția de primar al municipiului Deva.

AGERPRES/(A, AS — autor: Sorin Blada, editor: Diana Dumitru)

AGERPRES | SURSA 
https://www.agerpres.ro/politica/2017/10/25/ponta-o-sa-l-votez-pe-grindeanu-pentru-functia-de-presedinte-al-ancom-eu-sunt-consecvent-17-03-46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *