Premii de 3.000 de euro pentru proiecte de mediu

Instituțiile de învățământ, companiile, ONG-urile și instituțiile publice pot înscrie proiecte, aflate într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate relevante, în competiția „Gala Premiilor pentru un Mediu Curat”. Premiile sunt în valoare totală de 3.000 de euro.

Premii de 3.000 de euro pentru proiecte de mediu

„Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este un concurs al Asociației ECOTIC, organizat la nivel național și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2017, proiecte dedicate mediului. Condiția esențială este ca aceste proiecte să fie într-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate relevante, chiar și intermediare.

În cele nouă ediții de până acum, au fost înscrise 481 de proiecte realizate de diverse organizații din România.

Înscrierile se fac pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere până cel târziu pe 20 noiembrie.

Participanții au șansa de a câștiga o tablă interactivă (instituțiile de învățământ), pachet servicii comunicare (ONG-uri), laptop de ultimă generație (instituțiile publice) și un voucher Altex (companii), în valoare totală de 3.000 de euro.

 „Invităm organizațiile care derulează proiecte dedicate protecției mediului și utilizării eficiente a resurselor, precum și programelor de CSR, să le înscrie în ediția aniversară a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat. Avem convingerea că prin promovarea bunelor practici la nivelul comunităților locale contribuim, împreuna cu partenerii noștri, la dezvoltarea unei atitudini responsabile față de valorile mediului în care trăim”, declară Valentin Negoiță, Președinte ECOTIC.

Premii de 3.000 de euro pentru proiecte de mediu

După data de 20 noiembrie, juriul – format din reprezentanți ai partenerilor si ai organizatorilor – va analiza toate proiectele primite și va decide câștigătorii. Numele persoanelor care fac parte din juriu vor fi anunțate în perioada jurizării proiectelor, între  20 – 23 noiembrie 2018.

Votul final îl va avea însă publicul prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC. Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.


Câștigătorii ediției a IX-a
Marele Premiu pentru Instituții Publice: Garda Ecologica Baia Mare
Marele Premiu pentru ONG: Asociația S.T.U.P. (Social Trading Urban Place)
Marele Premiu pentru Instituții de Învățământ: Grădinița nr. 11, Brăila
Marele Premiu pentru Companii: Salubritate Craiova

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Pe ei îi caută Oana Racheleanu, despre ei îi place să scrie.

Comentarii

comentarii

Citeste in continuare mai multe noutati de la: Green Report

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *