Preotul Necula despre România de peste 20 de ani: Cu tineri inimoși, cu politicieni corupți și tot fără autostrăzi

Preotul Constantin Necula crede că România va avea peste două decenii atât tineri inimoși, cât și politicieni corupți și va fi “tot fără autostrăzi”.

72c171ef-f0d3-4a41-b2da-e8bd235da795

Întrebat de tinerii prezenți sâmbătă la un eveniment la Facultatea de Teologie din Sibiu cum vede România peste 20 de ani, preotul Necula a răspuns: “Tot fără autostrăzi, tot cu politicieni corupți. (…) Nu suntem în stare să schimbăm decât din o sută în o sută de ani. În schimb, România cealaltă, pe care o văd foarte bine, va avea tot tineri inimoși. (…) Vreau să aveți încredere că 20 de ani nu semnifică nimic. Pentru o istorie, 20 de ani sunt cât o stație de autobuz”.

Preotul Constantin Necula le-a vorbit tinerilor despre importanța bisericii, a ortodoxiei, dar și despre Sfinții ardeleni și cei întemnițați pentru rezistența creștină.

În cadrul acestui eveniment, preotul Necula a discutat cu tinerii despre Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, care va avea loc în septembrie 2018, la Sibiu, și la care sunt așteptați 2.500 de participanți.

AGERPRES (A — autor: Isabela Paulescu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Anda Badea)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/21/preotul-necula-despre-romania-de-peste-20-de-ani-cu-tineri-inimosi-cu-politicieni-corupti-si-tot-fara-autostrazi-16-57-25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *