Prima masura in Alianta Vestului: Clujenii, oradenii si aradenii vor avea recunoscute in Timisoara abonamentele pe mijloacele de transport in comun si pe parcarile publice

Soferii din Arad, Oradea si Cluj, care si-au achizitionat abonamente de parcare pe domeniul public in orasele lor, vor putea folosi aceste abonamente si in Timisoara. Decizia a fost luata in Consiliul Local Timisoara si este valabila doar pe baza de reciprocitate, aceasta fiind prima hotarare a unui primar semnatar al Aliantei Vestului.

Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a anuntat, joi, ca la Timisoara, consilierii locali au decis ca abonamentele de parcare valabile in Cluj, Arad si Oradea sa fie valide si in Timisoara, daca si aceste orase iau aceasta masura in ceea ce-i priveste pe soferii timisoreni.

“Clujenii, oradenii si aradenii vor avea recunoscute in Timisoara abonamentele generale pe mijloacele de transport in comun si pe parcarile publice, cu exceptia celor pentru zona verde (zero) . Consiliul Local Timisoara a votat asta, astazi. Evident, conditionat de reciprocitate!

Alianta Vestului TREBUIE sa aduca cetatenilor celor patru orase asociate, cat mai repede, beneficii concret: de la lucruri mici, pana la proiecte de mare anvergura. Evident, ultimele necesita timp si ii rugam pe stimatii nostri concitadini sa inteleaga asta si sa aiba rabdare si incredere in noi, incredere in Alianta Vestului!”, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Alianta Vestului a fost semnata de primarii din Timisoara, Arad, Oradea si Cluj si isi propune sa atraga fonduri europene pentru cele patru mari orase.

Citeste si:

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *