Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit deşeuri de la populaţie

Primăria sectorului 2 colectează sâmbătă gratuit, de la populaţie, deşeuri voluminoase şi aparate electrice şi electronice vechi – aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Potrivit sursei citate, deșeurile vor fi colectate de compania Supercom SA, care asigură salubrizarea în sector, din fața imobilelor de domiciliu, între orele 09:00 – 14:00.

”Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societăţii de salubrizare. În vederea bunei coordonări a activităţii, sectorul 2 a fost împărţit în 10 zone, unde, în intervalul orar 09,00 – 14,00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 şi SC Supercom SA, sub coordonarea Primăriei sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deşeurilor, ridicării şi transportului acestora la centrele de colectare”, se precizează într-un comunicat al primăriei.

Pentru detalii referitoare la operaţiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, cetăţenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021.9654.

Primăria sectorului 2 aminteşte că derulează programul de colectare gratuită a deşeurilor de la populaţie de un an. Colectarea deşeurilor are loc în ultima sâmbătă a fiecărei luni.

Citește și: Environ anunță un nou record în colectarea deșeurilor din școlile din România

 

Comentarii

comentarii

Citeste in continuare mai multe noutati de la: Green Report

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *