Principesa Margareta, despre regele Mihai: Deocamdată am vorbit numai la telefon; merg în Elveția săptămâna vitoare

Principesa moștenitoare Margareta a afirmat, miercuri seara, că săptămâna viitoare va merge în Elveția la regele Mihai, cu care, în ultimul timp, a vorbit doar la telefon.

7b1f3af3-4223-4201-b6bf-990bae571944

“Merg în Elveția săptămâna viitoare și după aceea o să vă explic cum e (n.r. — regele Mihai), că deocamdată am vorbit numai la telefon. E fericit că s-a întâmplat astă seară, de ziua lui. Dar, când o să merg acolo, o să știu mai mult”, a declarat principesa, la Ateneul Român, la finalul celei de-a zecea ediții a concertului regal caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României în beneficiul Programului “Tinere Talente”.

Regele Mihai și-a aniversat ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția.

“Miercuri, 25 octombrie 2017, Majestatea Sa va fi sărbătorită de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Regele Mihai va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, alături de Principesa Sofia. Majestatea Sa se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialități, precum și în prezența unor membri ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și a două maici ortodoxe”, informează site-ul romaniaregală.ro.

În numele regelui Mihai I, principesa moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, a decorat miercuri, în Sala Tronului a Palatului Regal din București, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui din țara noastră și de peste hotare.

De asemenea, cu ocazia zilei de naștere a regelui, în prezența principesei moștenitoare Margareta, a principelui Radu și principesei Maria, Ateneul Român a găzduit, în aceeași seară, cea de-a zece ediție a concertului anual de binefacere.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Popescu, editor: Antonia Niță, editor online: Daniela Juncu)

Sursa Agerpres | Social
https://www.agerpres.ro/social/2017/10/25/principesa-margareta-despre-regele-mihai-deocamdata-am-vorbit-numai-la-telefon-merg-in-elvetia-saptamana-vitoare-22-19-17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *