Probleme majore de funcționare pentru Facebook și Instagram în mai multe părți ale lumii

Numeroși utilizatori de Facebook sau Instagram din întreaga lume au raportat miercuri că nu se mai pot conecta la cele două mari rețele de socializare, conform publicațiilor britanice Daily Mail, Daily Mirror, Daily Express și The Independent.

e2d22b24-4ae6-4440-98e9-28c8f7f1079e

Cei care au raportat problema susțin că, atunci când au încercat să se conecteze pe aceste site-uri, ajung în fața unei pagini goale de web pe care nu se încarcă nimic. Unii dintre utilizatori au anunțat că funcționează doar anumite părți ale aplicațiilor sau site-urilor celor doi giganți din social media, iar când încearcă să posteze ceva, aplicațiile se închid pur și simplu.

Aceste probleme de funcționare par să fie răspândite la nivel global, fiind semnalate în Brazilia, Japonia, India, dar și pe coasta de est a SUA și în Europa.

Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele acestor probleme și nici de ce nu sunt afectați toți utilizatorii din aceste regiuni.

Aceste probleme au început să fie semnalate în jurul orei 15:00 GMT.

AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu, editor online: Simona Aruștei)

Sursa Agerpres | Sci & Tech
https://www.agerpres.ro/sci-tech/2017/10/11/probleme-majore-de-functionare-pentru-facebook-si-instagram-in-mai-multe-parti-ale-lumii-20-54-52

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *