Protest în fața Parlamentului. Doi protestatari susțin că un deputat i-a lovit cu mașina. Deputatul PSD: Au sărit pe mașină și au început să dea cu pumnii și picioarele

UPDATE: Pe Facebook a apărut o înregistrare video cu un autoturism care încerca să iasă din curtea Parlamentului și care a fost blocat, pentru puțin timp, pe stradă, de câțiva protestatari. La solicitarea jandarmilor, oamenii au revenit pe trotuar.

Un alt incident a avut loc în timpul protestelor. Doi protestatari susțin că au fost loviți de un deputat cu mașina. Cei trei au mers la sediul poliției și dau declarații. 

Este vorba despre deputatul PSD, Terea Ioan, care a declarat la Antena 3: “Protestatarii au sărit pe mașină și au început să dea cu pumnii și picioarele în mașină, eu am plecat, unul s-a agățat de mașină. Se văd urmele de picioare pe mașină. Am fost testat de poliție cu etilotestul și rezultatul a ieșit negativ. Eu am un BMW, seria 7 de culoare maro.”. 

Imaginile de mai jos sunt din alt moment al protestului. 

În această înregistrare apare deputatul PSD din Brașov, Mihai Valentin Popa, în a cărui declarație de avere puteți vedea și automobilul Jaguar XF.