PSRM va participa la crearea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei

PSRM va participa la crearea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va participa la crearea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei.

Acest lucru este menționat în mesajul PSRM, în care partidul a mulțumit alegătorilor pentru participarea la alegerile pentru Adunarea Populară a Găgăuziei, precum și pentru încrederea acordată candidaților care au fost desemnați de către Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

”Candidații noștri au învins în 9 circumscripții. Totodată, în Adunarea Populară au acces alți câțiva candidați independenți pe care noi i-am susținut la aceste alegeri.

Partidul Socialiștilor este unica formațiune politică, care a apărat în mod consecvent interesele Autonomiei Găgăuze. Astfel, în fostul parlament, la inițiativa socialiștilor, a fost adoptat un pachet de legi pentru ajustarea legislației regionale la cea națională”, se spune în mesajul PSRM.

În el se menționează faptul că Partidul Socialiștilor a pledat întotdeauna și pledează pentru o reprezentativitate demnă a găgăuzilor în autoritățile naționale.

”Reprezentanții Autonomiei Găgăuze au făcut parte din componența tuturor fracțiunilor parlamentare ale PSRM. Și astăzi, fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor este singura în componența căreia se regăsesc trei găgăuzi. Partidul Socialiștilor va continua să apere interesele Autonomiei Găgăuze la toate nivelurile. Și următoarea etapă a activității noastre va consta în participarea la formarea majorității în Adunarea Populară a Găgăuziei”, a declarat PSRM.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/politica/psrm-va-participa-la-crearea-majoritatii-in-adunarea-populara-a-gagauziei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *