RECUNOAȘTEȚI PERSONAJUL?

Doamnelor și domnilor, Cooooostinel Alexandrescu!

Fost preot în comuna Tufeni (care l-a gratulat undeva, prin 2011, cu distincția de cetațean de onoare), fost director al Ansamblului Profesionist Doina Oltului, fost și… actual (?) PSD-ist. Recomandat, evident, de voce și talent. La propriu: nu oricine știe să cânte în corul bisericii, să poarte cu pioșenie patrafirul, să joace după cum cântă lăutarii și să poarte cu stoicism stindardul PSD. Toate în același timp. Trebuie să ai talent, nu glumă!

Costinel
e un talentat desăvârșit. El însuși e un talent.

Om slab, muritor de rând, Costinel a cedat ispitei. Marele păcat al lui Costinel a fost pasiunea lui pentru PSD. Ispita, care va să zică! Și după ăst păcat, au urmat… urmările: diavolul i-a pus în mână un pistol cu care a tras în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului din 2009, diavolul l-a îndemnat să dea apoi preoția pe o funcție publică, diavolul i-a trimis procurorii pe cap acuzându-l de fals, uz de fals și delapidare.

(„În fapt, s-a reţinut că, inculpatul Alecsandrescu Costinel-Petrişor, în cursul anilor 2011-2013, în calitate de director al Ansamblului Profesionist pentru Promovarea Culturii Tradiţionale Doina Oltului, şi-a însuşit materialele de construcţii înscrise în 14 facturi fiscale, în valoare totală de 123.193 lei, iar ulterior, pentru a justifica lipsa din gestiunea societăţii a materialelor respective, a întocmit în fals, înscrisurile sub semnătură privată. (…) Totodată, s-a mai reţinut că în cursul anului 2012, inculpatul Alecsandrescu Costinel-Petrişor şi-a însuşit în interesul martorei M.D.C., materiale necesare construcţiei de mobilier în valoare de 4.897,70 lei, iar în cursul anului 2013 şi-a însuşit din gestiunea A.P.P.C.T. Doina Oltului (în patru rânduri), cantitatea de 800 de litri de motorină, în valoare de 4.800 de lei. – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina).

Belelele continuă și se țin scai de Costinel pentru că, deși Judecătoria Slatina l-a achitat, Parchetul a contestat. Ba mai mult, diavolul i-a trimis și DNA-ul pe cap, care l-a cercetat pentru cumpărare de influență și trafic de influență în primul dosar aflat în recurs. De ăsta scapă. Greu, dar scapă. Și strigă tare Costinel, să audă tot poporul feisbucist:

„Multumesc DNA, Multumesc Justitiei Romane ptr dreptate!”

Sursa facebook

Wow! Lui Costinel îi place deci să strige tare. Cu plămâni. Cu patimă. Cu coate date în dreapta și în stânga, așa cum doar campaniile electorale te învață. Să se audă el pe el și alții așișderea. Cred că asta ar fi vrut să strige și ieri, la finalul audierilor lui Liviu Dragnea în fața judecătorilor. Asta ar fi vrut. N-a fost să fie. Dar important e că el a fost acolo. Cu trupul și sufletul. Pentru că, chiar dacă a schimbat el, odată, haina trandafirată cu cea purtătoare de măr (el a vrut, Marian Vasile s-a pus în unghii), Costinel Alexandrescu nu-și uită marea pasiune: PSD. Nu pleacă el de lăngă tufele de trandafiri frumos mirositoare așa cum nu pleacă nici căinele de la măcelărie și nici trântorul de la stup. Și dacă trebuie să meargă până la București ca să se facă auzit (și văzut), așa să fie!

. Citeste in continuare noutati de la Geta Boata in ziarul Editie-Speciala
Sursa/Editie-speciala.ro/
Geta Boata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *