Rednic pune tunurile pe tanarul Ianis: “Sa fie mai barbat! S-a tavalit de zici ca i-a rupt piciorul!” Faza care l-a scos din minti pe antrenorul lui Dinamo

VIITORUL – DINAMO 4-1 | Echipa lui Hagi a castigat categoric meciul cu Dinamo si a urcat pe locul 2 in clasament.


Duminica, 2 decembrie, LIVE LA PRO X: tragerea la sorti a preliminariilor Euro 2020!Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!


Ianis Hagi a fost vedeta meciului. Hagi jr a marcat doua goluri si a provocat eliminarea lui Olteanu.

Mircea Rednic l-a criticat pe tanarul Ianis pentru comportamentul sau de la faza din minutul 33 care a dus la eliminarea jucatorului dinamovist. Rednic este de parere ca Ianis a cazut prea usor, iar apoi a exagerat cu reactiile provocand astfel eliminarea.

“Ianis Hagi este un jucator foarte bun, nu degeaba este convocat la echipa  nationala a Romaniei, dar are si el niste probleme. Poate sa fie mai barbat la unele faze. S-a tavalit la al doilea galben luat de Olteanu, zici ca i-a rupt piciorul. Imediat, la faza urmatoare, a batut lovitura libera si a dat gol. E un jucator bun, dar ar trebui sa renunte la unele lucruri”, a declarat Mircea Rednic pentru LookTV.


continuare… .

Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *