Renee Zellweger o va interpreta pe Judy Garland într-un nou film biografic

Renee Zellweger va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat ultimilor ani din cariera actriței și cântăreței Judy Garland, informează BBC.

313db034-6137-4e64-b371-93968b29737d

Filmul se va intitula “Judy” și va prezenta ultimele concerte susținute de Judy Garland la Londra, la sfârșitul anilor 1960.

Filmul va fi regizat de cineastul Rupert Goold, iar filmările vor debuta în luna februarie.

În vârstă de 48 de ani, Renee Zellweger este cu un an mai mare decât era Judy Garland în momentul morții sale. Vedeta americană a murit din cauza unei supradoze la vârsta de 47 de ani pe 22 iunie 1969.

Scenariul filmului “Judy” a fost scris de Tom Edge, cunoscut pentru serialul “The Crown”, produs de Netflix, și grație adaptărilor pentru BBC ale seriei de romane polițiste “Cormoran Strike”, scrise sub pseudonim de celebra romancieră JK Rowling.

Acțiunea peliculei începe în iarna anului 1968, când Judy Garland a călătorit la Londra pentru a susține o serie de concerte cu casă închisă la Talk of the Town, o sală de spectacole denumită în prezent Hippodrome Casino.

Aceeași perioadă din viața actriței și cântăreței Judy Garland a reprezentat și partea centrală a spectacolului de teatru “End of the Rainbow”, realizat pe baza piesei omonime scrise în 2005 de Peter Quilter și care a fost jucat la Sydney, Londra și New York.

Actrița Renee Zellweger, devenită celebră după ce a interpretat rolul principal în filmele din seria “Bridget Jones”, s-a remarcat și în alte producții cinematografice populare, precum “Chicago”, “Jerry Maguire” și “Cold Mountain” — care i-a adus un Oscar pentru rol secundar în anul 2004.

AGERPRES/(AS — autor: Florin Bădescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/cultura/2017/10/23/renee-zellweger-o-va-interpreta-pe-judy-garland-intr-un-nou-film-biografic-21-32-48

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *