Riscă pînă la 4 ani de închisoare pentru furt

Riscă pînă la 4 ani de închisoare pentru furt

Un bărbat în vîrstă de 50 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru, pentru furtul unui automobil de model ,, Avia A21F“, transmite Noi.md

Inspectoratul de Poliție Centru, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat comunicînd că de pe teritoriul hotelului ,,Struguraș”, șos. Hîncești, i-a fost sustras automobilul.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către bărbat la suma de 50 000 lei. Pe caz a fost dispusă pornirea unei cauze penale în baza art. 186 C.P.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a recunoscut că a sustras automobilul și l-a dus la metal uzat, obținînd un profit în sumă de 10 000 lei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de pînă la 4 ani.

Sursa: Noi.md
Articol / https://noi.md/md/societate/risca-pina-la-4-ani-de-inchisoare-pentru-furt-582562

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.