România are ca obiectiv câștigarea a 9 medalii de aur la Campionatul European de fotbal tenis

Delegația României are ca obiectiv câștigarea a 9 medalii de aur la Campionatul European de fotbal tenis, care se va disputa în perioada 15-20 noiembrie, la Sala Polivalentă de la Izvorani.

87d9a2d6-e02f-4883-a165-5d7322b74bce

Sursa foto: frft-caj.ro

“Avem ca obiectiv să câștigam 9 medalii de aur și să ne clasam la încă patru probe pe locurile 3 sau 4. Țin să mulțumesc MTS și COSR pentru organizarea acestei competiții în România, fiind sprijiniți în special de domnul ministru Dunca, respectiv de președintele Covaliu și secretarul general Boroi”, a declarat președintele Federației Române de Fotbal Tenis, Sabino Frederico Da Luz Tavares, conform unui comunicat de presă remis AGERPRES.

La Campionatul European găzduit de Izvorani și-au anunțat prezența delegații din Franța, Italia, Slovacia, Danemarca, Croația, Ungaria, Macedonia, Moldova, Turcia, Albania, Azerbaidjan, Rusia, Georgia, Anglia și Norvegia.

România va fi reprezentată de 20 de sportivi, printre aceștia numărându-se Anemaria Gherghel și Marius Stoenică, desemnați cei mai buni jucători din lume la ultima ediție a Cupei Mondiale, dar și Florin Purice, cel care deține cele mai multe medalii la nivel mondial.

La ultima competiție majoră de fotbal tenis, Cupa Mondială din Cipru din 2016, România a cucerit 13 medalii de aur din cele 13 puse în joc.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/25/romania-are-ca-obiectiv-castigarea-a-9-medalii-de-aur-la-campionatul-european-de-fotbal-tenis-15-33-46

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *