Rugby: Galezul Scott Baldwin s-a temut că și-ar fi putut pierde brațul, după ce a fost mușcat de un leu

Internaționalul galez Scott Baldwin, component al echipei de rugby Ospreys, spune că s-a temut că și-ar fi putut pierde brațul după ce a fost mușcat de un leu, la sfârșitul lunii septembrie.

e7cd6859-e034-4000-91c9-862a96ad7552

”La un moment dat am fost informat de către medic că infecția cauzată de rană se extinsese și că aș putea să-mi pierd brațul”, a spus Baldwin.

El a fost operat de două ori pentru ca rana să-i fie curățată și stopată împrăștierea infecției de-a lungul mâinii, înainte de a fi trimis în Țara Galilor.

”Pot spune că am avut noroc. Acum lucrurile merg spre bine, sper ca în zilele următoare să pot să-mi reiau treptat antrenamentele”, a spus Baldwin, 29 de ani.

Scott Baldwin a ratat meciul lui Ospreys cu formația sud-africană Cheetahs, din competiția Pro14, deoarece a fost mușcat de mână de un leu. Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a echipei la rezervația privată Weltevrede Game Lodge, situată la 35 de kilometri de Bloemfontein. Baldwin a fost mușcat după ce a ignorant avertismentele angajaților de a nu încerca să se apropie și să încerce să mângâie leii.

AGERPRES/(autor: Adrian Drăguț, editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)

Sursa | Agerpres
https://www.agerpres.ro/sport/2017/10/17/rugby-galezul-scott-baldwin-s-a-temut-ca-si-ar-fi-putut-pierde-bratul-dupa-ce-a-fost-muscat-de-un-leu-17-13-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *