Samsung a făcut o ediție limitată de Galaxy S9 și Vodafone o are deja la vânzare

Samsung a scos pe piață o ediție limitată de Galaxy S9 și S9 Plus, distribuită doar pentru Vodafone din Olanda. Ediția e personalizată pentru fanii Formula 1.

Samsung a colaborat cu cei de la Red Bull Racing și reprezentantul Vodafone din Olanda pentru a face o surpriză entuziaștilor de curse de Formula 1. Dacă și tu te numeri printre ei, atunci cu sigurnață ai vrea să ai unul dintre noile modele, dar o să fii dezamăgit, pentru că nu-l poți cumpăra chiar așa ușor.

Din punct de vedere tehnic, telefoanele nu au nimic special, sunt aceleași Galaxy S9 și S9 Plus, dar poartă insigna Red Bull Ring și vine cu teme speciale, pe care nu le găsești pe internet.

Chiar și pachetul în care îți este livrat este personalizat. Telefonul vine cu un NFC chip care încarcă automat temele Red Bull în momentul în care îl atașezi pe spatele smartphone-ului. De asemenea, primești și imagini de la Grand Prix și înregistrări video ale Ziggo Sport, un canal de sport olandez, precum și calendarul curselor de Formula 1 de anul acesta.