Sandu, într-o vizită la Ungheni: „Experiența orașului este un exemplu de dezvoltare”

Sandu, într-o vizită la Ungheni: „Experiența orașului este un exemplu de dezvoltare”

Șefa statului, Maia Sandu, a mers, aseară, într-o vizită la Ungheni, orașul care a marcat 560 de ani de la prima atestare documentară a localității.

„I-am felicitat pe ungheneni și echipa Primăriei pentru rezultate însemnate în modernizarea localității și îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor municipiului. Am apreciat viziunea și capacitățile manageriale ale echipei, dar și priceperea de a dezvolta o multitudine de parteneriate cu UE, cu alți parteneri de dezvoltare sau regiuni și comunități din alte țări, care au contribuit la modernizarea orașului.

Experiența orașului Ungheni este un exemplu de dezvoltare care merită preluat și de alte localități din Moldova, căci țara noastră va fi prosperă când fiecare oraș și sat vor fi prospere.

Orașul Ungheni este mai aproape de Europa nu doar geografic, ci și după cum arată. Prin programele de dezvoltare regională și Programul „Satul European”, cu sprijinul UE și al altor agenții de dezvoltare, prin susținerea parteneriatelor la nivel de comunități vom continua eforturile pentru a moderniza fiecare localitate din țară și a ridica nivelul de trai în fiecare oraș și sat”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

0

Sursa/noi.md
Articol / https://noi.md/md/politica/sandu-intr-o-vizita-la-ungheni-experienta-orasului-este-un-exemplu-de-dezvoltare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *