Scene ȘOCANTE în Gara Slatina, noaptea trecută: Un bărbat a fost UCIS, iar altul a ajuns, ÎNJUNGHIAT, la spital. Criminalul este LIBER

Un bărbat de 44 de ani a murit la spital după ce a fost înjunghiat într-o încăierare petrecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în gara din Slatina, iar un altul este internat cu răni provocate tot de cuțit, suferite după ce a intervenit în scandal. Autorul s-a făcut nevăzut după crimă și este căutat de polițiști.  

Bărbatul decedat se numește Ion Pietroșel, este din Slatina și avea 44 de ani.

„În noaptea de 12/13 octombrie am fost sesizați, prin SNUAU 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercație spontană, între trei bărbați, doi dintre aceștia fiind loviți cu un corp înțepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a deplasat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

După ce i-a înjunghiat pe cei doi, criminalul s-a făcut nevăzut, el nefiind identificat, până la ora publicării acestei știri, de polițiști.

Individul care a înjunghiat cele două persoane nu a fost identificat, el a fugit și este căutat de polițiști.

Deocamdată, motivele pentru care l-a ucis pe bărbatul de 44 de ani sunt neclare.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citeste in continuare mai multe articole de la Sursa/Olt Alert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *